Stephan Kolijn

Ontwerper puur sang bij Creja

Creatieve duizendpoot

Maak kennis met Stephan, een waardevol lid van ons team sinds 2020. Stephan is een echte creatieve duizendpoot, altijd op zoek naar nieuwe vormen, kleuren en ideeën om onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn grenzeloze nieuwsgierigheid en passie voor innovatie brengt Stephan een frisse wind in ons creatieve proces. Hij is constant op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen en trends, waardoor hij keer op keer verrassende en originele concepten weet te bedenken.

Contact opnemen?

Wat kost het maken van nieuwe website
Wat kost het maken van website

Unieke inzichten en creatieve ideeën

Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het creëren van een opvallende brochure of het bedenken van een creatieve campagne, Stephan staat altijd klaar om zijn unieke inzichten en creatieve ideeën te delen. Met Stephan aan boord zijn we verzekerd van een constante stroom van frisse en innovatieve ontwerpen die onze klanten keer op keer verbazen.

Ook toe aan vernieuwing? Neem contact op
Farmhouse   Website compositie   afb 3

Farmhouse

Een uitstraling die past 

Cargill   Website compositie   afb 2

Receptenboek patisserie

Om je vingers bij af te likken

Wij helpen graag met:

- Campagnes
- Huisstijl & Branding
- Brochures
- Online magazines
- Website ontwerp & bouwen
- Marketing
- Video & animaties

Op zoek naar creativiteit?

Bel, mail of kom gerust langs. Wij bieden creatieve oplossingen voor al uw vragen. Van concept tot realisatie, snel, flexibel en betaalbaar. Neem contact op via 071-3648965 of info@creja.nl.