Korte lijnen, wel zo prettig

Ontwerp-, marketing- en webdiensten

Creja is een kleinschalige ontwerpstudio met een grootse aanpak! Wij bieden een volledig pakket aan ontwerp-, marketing- en webdiensten om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. Met ons team van 4 ontwerpers, elk met hun eigen unieke talenten en specialiteiten, kunnen we altijd inspelen op jouw specifieke behoeften.

Wat kost het maken van nieuwe website

Rechtstreeks contact met ontwerper

Bij Creja geloven we in direct contact en korte lijnen. Dit betekent dat je als opdrachtgever rechtstreeks aan tafel zit met de ontwerpers die jouw project uitvoeren. Geen tussenpersonen, geen miscommunicatie. Jouw visie en wensen staan centraal, en wij staan klaar om ze tot leven te brengen.

Ook toe aan vernieuwing? Neem contact op

Bekijk ons werk

Nieuwe website, brochure, infographic of een complate campagne, wij helpen graag!

Creatieve partner

Bij Creja bouwen we niet alleen aan prachtige ontwerpen, maar ook aan langdurige relaties met onze klanten. Klanten van 20 jaar geleden zijn nog steeds klant bij ons, en dat is geen toeval. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het opzetten van een marketingcampagne of het bouwen van een responsieve website, wij bieden jou persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen die écht werken voor jouw bedrijf.

Wij zijn niet zomaar een ontwerpstudio; wij zijn jouw creatieve partner die samen met jou de uitdagingen aangaat en jouw merk laat stralen. Onze toegewijde teamleden staan altijd voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen en te zorgen voor resultaten waar je trots op kunt zijn. Bij Creja geloven we in samenwerking en streven we ernaar om jouw succes te laten groeien, keer op keer.

Farmhouse   Website compositie   afb 3

Farmhouse

Een uitstraling die past 

Cargill   Website compositie   afb 2

Receptenboek patisserie

Om je vingers bij af te likken

Wij helpen graag met:

- Campagnes
- Huisstijl & Branding
- Brochures
- Online magazines
- Website ontwerp & bouwen
- Marketing
- Video & animaties

Op zoek naar creativiteit?

Bel, mail of kom gerust langs. Wij bieden creatieve oplossingen voor al uw vragen. Van concept tot realisatie, snel, flexibel en betaalbaar. Neem contact op via 071-3648965 of info@creja.nl.