Online magazine laten maken

Complete online oplossingen, magazines, websites

Creatieve opmaak

We bieden creatieve oplossingen voor alles op het gebied van online communicatie en maken opvallende ontwerpen voor een verscheidenheid aan bedrijfssectoren. In een team van vier ontwerpers, bedenken we creatieve oplossingen voor online magazines, websites, webbanners, video's en animaties.

Bekijk ons werk

Nieuwe website, brochure, infographic of een complate campagne, wij helpen graag!

Online sterk

Online magzines zijn ideaal voor bedrijven en instellingen die hun publicaties, zoals bijvoorbeeld online magazines en brochures, goed leesbaar en creatief willen aanbieden, op welk scherm dan ook.

Wij bieden een een duurzame, interactieve en vernieuwende vorm om je uitingen te verspreiden! Van het ontwerp tot het uitwerken van uw publicaties: we helpen je graag! 

Ook toe aan vernieuwing? Neem contact op

Bereik een breed publiek

Je online publicatie is op allerlei manieren simpel en snel te verspreiden. Deel je magazine, nieuwsbrief of rapport via sociale media (Facebook, Twitter), via een link in een e-mail aan je adressenbestand of op je website!

Uitgebreide design mogelijkheden

Creja biedt een uitgebreid toolpakket om je online magazine de juiste uitstraling te geven. Naast de mogelijkheden voor het vormgeven van tekst en beeld, kun je je magazine nog meer dynamiek geven met o.a. video's, sliders en animaties.

Farmhouse   Website compositie   afb 3

Farmhouse

Een uitstraling die past 

Cargill   Website compositie   afb 2

Receptenboek patisserie

Om je vingers bij af te likken

Wij helpen graag met:

- Campagnes
- Huisstijl & Branding
- Brochures
- Online magazines
- Website ontwerp & bouwen
- Marketing
- Video & animaties

Op zoek naar creativiteit?

Bel, mail of kom gerust langs. Wij bieden creatieve oplossingen voor al uw vragen. Van concept tot realisatie, snel, flexibel en betaalbaar. Neem contact op via 071-3648965 of info@creja.nl.