Remi de Ligny

Creatieve Media Designer

Altijd in beweging

Maak kennis met Remi, een essentieel lid van het Creja-team sinds het begin van onze groei. Als expert in beeldbewerking en -manipulatie brengt Remi een schat aan ervaring en vaardigheden naar onze studio. Maar daar houdt het niet op. In de afgelopen vijf jaar heeft Remi zich ook ontwikkeld tot een specialist op het gebied van animatie en videoproductie.

Contact opnemen?

Wat kost het maken website

Creativiteit en vakmanschap

Met zijn scherp oog voor detail en zijn passie voor visuele storytelling, brengt Remi een uniek perspectief naar onze projecten. Of het nu gaat om het bewerken van afbeeldingen voor branding of het creëren van boeiende animaties en video's, Remi's creativiteit en vakmanschap maken hem een onschatbare aanwinst voor ons team. Met Remi aan boord zorgen we ervoor dat onze creaties altijd tot in de puntjes zijn uitgevoerd en onze klanten keer op keer versteld staan van het eindresultaat.

Ook toe aan vernieuwing? Neem contact op
Farmhouse   Website compositie   afb 3

Farmhouse

Een uitstraling die past 

Cargill   Website compositie   afb 2

Receptenboek patisserie

Om je vingers bij af te likken

Wij helpen graag met:

- Campagnes
- Huisstijl & Branding
- Brochures
- Online magazines
- Website ontwerp & bouwen
- Marketing
- Video & animaties

Op zoek naar creativiteit?

Bel, mail of kom gerust langs. Wij bieden creatieve oplossingen voor al uw vragen. Van concept tot realisatie, snel, flexibel en betaalbaar. Neem contact op via 071-3648965 of info@creja.nl.