Website nodig?
Wij ontwerpen én bouwen!

Een goed ontwerp, onderscheidend, vindbaar en snel... Zomaar een paar termen die direct in je opkomen als je denkt aan een nieuwe website. Hoe gaat dat in z'n werk? 

Het begint met een goed gesprek over de eisen waaraan je nieuwe website moet voldoen. Wij ontwikkelen daarna een globaal ontwerp en een heldere structuur. Eventueel maken we een clicksite waarmee je kunt controleren of alle belangrijke onderdelen terugkomen. Na jouw goedkeuring gaan wij aan de slag met een volledig uitgewerkt ontwerp. Onze webbouwer zal dat vervolgens vertalen naar een volledig beheerbare website. De html/css wordt W3C compliant ontwikkeld. Samen met de meta-informatie en keywords weet iedereen je site straks snel te vinden. Wij zorgen uiteraard voor een Content Management Systeem waarmee je zelf heel makkelijk je site kunt aanpassen.

Html-mailing

Wij leveren onze websites standaard met de mogelijkheid om html-nieuwsbrieven te maken en te verzenden. Je nieuwsbrieven en mailings kunnen we in iedere gewenste vorm gieten. Je kunt ze bovendien zelf beheren en vullen. Ook voor de verzending en het beheer van je adressenlijsten draai je straks je hand niet meer om. Lees verder

Online magazine voor iPad en tabletcomputers

Wij ontwerpen en bouwen tevens online magazines, brochures en andere uitingen. Lees verder

TOTAALPAKKET!

Van alleen een ontwerp tot een compleet uitgewerkt pakket, bij Creja helpen we je graag met het bouwen van je website, webshop, mobiele site, html-mailing of online magazine.
 creja-website-bouwen-wordpresscreja-portfolio-werk-voorbeelden-gallerij