Ontwerp/opmaak

Het is de kunst om met het ontwerp de juiste uitstraling van jouw product of dienst te creëren. Een beleving die precies past bij jouw organisatie.

Lekker in vorm

Logo, website of belettering... Alles om ons heen is vormgegeven. Om het duidelijker te maken, meer op te laten vallen of gewoon omdat het mooi is.

Van ontwerp naar opmaak

De eerste indruk is bepalend voor wat je over wilt brengen, het beeld dat je neer wilt zetten van jouw organisatie. Dat moet meteen goed zijn. Een passend ontwerp is daarvoor de basis!  Vorm, kleur en uitvoering, het zijn allemaal factoren die bijdragen aan het overall beeld waarmee je je weet te onderscheiden van je concurrenten.

ontwerp-bureau-programmaboekje

creja-portfolio-werk-voorbeelden-gallerij
 

 

kitlv

 


TECHNISCH UITVOERBAAR

Niets is belangrijker dan weten waar je mee bezig bent en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn binnen het uitvoeren van een opdracht. Of het nu gaat over de opmaak of het aanleveren van drukwerkbestanden. Het moet technisch wel uitvoerbaar zijn!

 

VAN KLEIN TOT GROOT

Van visitekaartje tot A0 posters, van folder tot boek. Wij helpen je graag met de vormgeving en de productie. De kwaliteit, prijs en deadline houden wij voor je in de gaten. Wij de zorg, jij de rust!


ontwerpen-huisstijl-logo