Online magazine
en meer!

Bladsites™ is onze nieuwe tool waarmee je magazines én grotere documenten online kunt publiceren. Vergeet Pdf, ISSUU of Pageflip. Verrijk tekst en beelden met filmpjes, animaties, audio en meer.

Lezen wordt beleven!

• Eenvoudig online verspreiden via website, mail en sociale media
• Bereik vergroten
• Besparen op drukwerk, papier en distributie
• Productietijd verkorten

Bladsites™ voor magazines en meer

Met Bladsites™ kun je online magazines laten maken. Maar je kunt er ook een jaarverslag, een onderzoeksrapport of een nieuwsbrief op een aantrekkelijke manier mee presenteren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Het uitgangspunt is een goede leesbaarheid voor iedereen, op welk scherm dan ook.

Online magazine - Leiden Delft Erasmus universiteiten 

ARCHIEF / OVERZICHT


Vanuit de archiefpagina kun je alle eerdere nummers van je publicatie makkelijk terugvinden. Hier vandaan is het ook simpel om je publicatie via sociale media te delen. Onze tip: gebruik de archiefpagina als landingspagina!

ONLINE INDRUK MAKEN


Je magazine, nieuwsbrief of andere online publicatie is volledig responsive en dus geschikt voor pc, Mac, tablet en smartphone. Video, animaties, audio en sliders zorgen voor een dynamische, interactieve en inspirerende leeservaring. Gewoon heel gaaf dus! 

SIMPEL DELEN


Je online publicatie is op allerlei manieren simpel en snel te verspreiden. Deel je magazine, nieuwsbrief of rapport via sociale media (Facebook, Twitter), via een link in een e-mail aan een adressenbestand of op je eigen website!


creja-portfolio-werk-voorbeelden-gallerij


Online magazine maken, Bladsites maakt het persoonlijk!

Bladsites™ maakt gebruik van de modernste webtechnieken. Daardoor is je publicatie altijd goed leesbaar. Op pc, Mac, tablet én smartphone. De lezer heeft altijd de maximale leeservaring. Thuis, op het werk en onderweg!

Up-to-date

Wij blijven de Bladsites™ applicatie(s) steeds verbeteren en updaten. Jouw uitgave zal daardoor nooit verouderen of onleesbaar raken. We houden de markt in de gaten en luisteren goed naar onze klanten. Zo zorgen we voor aantrekkelijke publicaties die je lezers graag zullen delen. Telkens weer!

Online publiceren

Zet je publicaties zoals magazines, nieuwsbrieven, jaarverslagen en meer online! Aantrekkelijk, goed leesbaar en makkelijk te delen. Met archieffunctie voor meerdere nummers per titel! 

Bladsites™ biedt meer

Bladsites™ biedt alle voordelen van online publiceren. Verrijk tekst en beeld met o.a. video's, sliders en animaties. Je content laat je makkelijk delen, voorlezen, printen, archiveren en nog veel meer!

online nieuws magazine gemeente teylingen

Online magazine voor Universiteit Leiden Delft Erasmus