Online publiceren biedt véél meer dan papier alleen...

Dat is de gedachte achter de meeste online publicaties. Door deze vorm te kiezen kun je je magazine, nieuwsbrief, brochure of jaarverslag verrijken met interactieve elementen zoals video, navigatie en animaties. Dit biedt echt een hele andere ervaring dan een papieren brochure. Wij worden er in elk geval heel blij van! De hele productie kunnen wij in huis voor je ontwerpen en uitvoeren. Grote of kleine publicaties, wij brengen er leven in!


creja-bouwen-online-magazine-jaarverslag-webbassed-hybride-app


Voor iedereen

Omdat wij je publicatie web-based opleveren, is deze toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding. De geavanceerde mogelijkheden van html5 zorgen ervoor dat je publicatie op vrijwel iedere computer en tablet goed zichtbaar is (PC/Mac/iPad/Android). Wil je een stand alone-app of een newsstand-uitgave dan is dat uiteraard ook geen probleem. 

Digitaal én papier, het beste van beide? Ook dat is mogelijk. Het basisbestand kan eenvoudig gedrukt worden in kleine en grote oplages. Dat levert interessante besparingen op, zowel voor het milieu als financieel!
 

Overtuig jezelf!

hva-creja-online-brochure-amsterdam (1) reclame-leiden-online-nieuwsbrief-app

 ontwerp-leiden-magazine-digitaal-app

Een ware belevenis

Het bekijken van een online magazine is een ware belevenis. Swipe, schuif, zoom in op details, bekijk een filmpje, ga naar twitter, een fotogalerij of geniet van een uitgebreide animatie. Deze ervaring komt echt bij iedereen binnen! Jouw boodschap bereikt je doelgroep en wordt nog lang onthouden. Veel langer dan wanneer je alleen een statisch papieren magazine had aangeboden. 

creja-ontwerp-online-magazine-html5-ipad

Alles op een rij

Video's - Laat je ultlngen tot Ieven komen 
Social Media - Voeg laatste socialmedia berlchten en links toe 
Anlmatles - Laat meerdere foto's zlen, anlmeer grafieken 
lnteractlef - Navlgeer gemakkelijk en creëer links naar websites 
Compatible met - PC & Mac en tablets als iPad & Android 
Webbased - Direct online en voor ledereen berelkbaar
> Besparing - op drukwerkkosten en portokosten
Besparing - op papier, dus goed voor het milieu
> Pdf - van je gedrukte magazine zo te gebruiken

Wintersport brochure Chatel reizen lto-jaarverslag-online-amsterdam